Bu 3 Altcoin, Performansıyla Göz Kamaştırdı: Sırada Ne Var?

Kripto alanının belirsiz doğası, şimdi satın alınabilecek en iyi kriptolardan bazılarını tekrar gündeme getirdi. Cardano, TVL’sindeki son üstel artışla çok fazla ilgi gördü. Aynı zamanda, BONK’un fiyat ve piyasa değerindeki ani artış, meme coin’i köpek temalı ilk üç coin arasına soktu. Avalanche hakkında konuşurken, depresif adres sayısı Star Arena’nın büyük birikiminden sonra büyük bir büyüme gördü. Analistler bu 3 altcoin için bundan sonra sırada ne olduğuna bakıyor.

ADA muhteşem bir atak yaptı: Boğalar güçlü ancak…

Cardano (ADA) şu anda yılın en yüksek seviyesinde. Altcoin fiyatı istikrarını koruyan 0,6 dolarlık dirençle karşılaştı. Ancak bunu aşmayı başardı. 0,45 dolarlık direnci kırmasının ardından, önemli bir Toplam Kilitli Değer (TVL) dalgalanması işe yaradı. 0,5 dolarlık fiyat bariyerini aşmasıyla yükseliş eğilimi artarak daha fazla kazanç için iyimserliği teşvik etti. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 89 seviyesinde duruyor. Ayrıca, yükseliş eğilimine işaret ediyor. Ancak aşırı değerlenme riski kısa süre içinde potansiyel bir ayı piyasasına işaret edebileceğinden dikkatli olunması gerekiyor.

ADA fiyat grafiği

Basın zamanında, altcoin 0,628 dolardan işlem görüyordu. Bu ADA için son 24 saatte %22,3 ve son 7 günde %61,6’lık bir artışa işaret ediyor.

Yeni köpek meme coin’i BONK fırtına gibi esiyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere meme coin’i BONK şu anda güçlü bir yükseliş hareketi geçiriyor. Altcoin fiyatı üstel olarak 0,0000145 dolar (ATH) seviyesine ulaştı. Özellikle, 0,0000100 dolarlık bir önceki yüksek seviye bir destek seviyesine dönüştü. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 91 seviyesinde. Bu da aşırı alım bölgesine işaret ediyor. Ayrıca, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) genişletilmiş yeşil histogramlar gösteriyor. Bu da güçlü bir yükseliş momentumuna işaret ediyor.

BONK fiyat grafiği

Bu yazı sırasında BONK, 24 saatlik 155 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,00001432 dolardan işlem görüyordu. Bu, önceki 24 saatte %9,62’lik bir kazanca işaret ediyor. Ayrıca altcoin, son 7 günde %217,9’luk bir artış kaydetti.

Türklerin sevdiği altcoin Avalanche (AVAX) patladı!

AVAX’ın fiyat hareketi kısa bir süre önce yükselen üçgen formasyonundan bir çıkış gerçekleştirdi. Böylece, 22,7 dolar seviyesindeki direnci aştı. Bu formasyon ihlalinin ardından AVAX aynı gün içinde %23,74’lük ani bir artışa tanık oldu. Altcoin son 7 günde gün boyunca token, %53’lük kayda değer bir artışı kaydetti. Böylece, üstel bir büyüme yaşadı. Buna ek olarak, Göreceli güç endeksi (RSI) 86 seviyesinde duruyor. Bu da aşırı alım piyasasına işaret ediyor. Bu arada, Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) yüksek yeşil histogramlar gösteriyor. Bu da yükseliş momentumunun varlığına işaret ediyor.

AVAX fiyat grafiği

Bu yazı sırasında, altcoin fiyatı 33,63 dolardan işlem görüyordu. AVAX’ın son 24 saatlik işlem hacmi 1,9 milyar dolar idi. Token, son 24 saatte %22,3’lük önemli bir fiyat artışı kaydetti.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir