O 4 Altcoin İçin ‘Fırlayacaklar’ Yorumu: Biri Yüzde 7.000 Yapmıştı!

Kripto para piyasası tanınmış analistlerinden biri, hem popüler altcoin projelerinden biri hem de düşük hacimli bir meme coin için yükseliş sinyali verdi. Analist ayrıca Bitcoin’in önümüzdeki dönemde altı haneli rakamlara ulaşabileceğini öne sürdü.

Bluntz Bitcoin’de ve popüler altcoin projesinde fırsat görüyor

Takma adıyla bilinen analist Bluntz, sosyal medya platformu X’deki 265.200 takipçisine, katman-1 blockchaini NEAR Protocol’ün (NEAR) fayda token’ının “çok daha yükseğe” çıkmaya hazır olduğunu söyledi. Bluntz’a göre, NEAR, tipik olarak yükseliş olarak değerlendirilen bir formasyon olan dört saatlik grafikte yükselen kanalın üst sınırından yukarı doğru kırıldı. Analist şöyle diyor:

Yavaş yavaş yukarı doğru hareket eden kanal kırılımları, işlem yapmak için favorilerim arasında. Kanal ne kadar uzun süre devam ederse, sonuçta gerçekleşen kırılım o kadar güçlü olur.

Bluntz’un grafiğine göre, analist NEAR’ın 2023 sonlarında yükselişe geçmeden önce Bitcoin’in sergilediği benzer bir paterni tekrarladığını öne sürüyor. Ayrıca Bluntz önümüzdeki haftalarda NEAR’ın %63’lük bir artışla 10 doların üzerine fırlayabileceğini ima ediyor.

Meme coin WIF için hareketlilik

Bluntz, teknik analizlerinde sıklıkla Elliott Dalga teorisini kullanan bir isim. Analiste göre, meme coin WIF, bir saatlik grafikte üç dalgalı bir düzeltme modelini tamamladı. Elliott Dalga teorisine göre, bir varlığın fiyatının ana eğilimi beş dalgalı bir modelde hareket ederken, düzeltme ise üç dalgalı bir modelde gerçekleşir. Bluntz ayrıca çoğu meme coin için yükseliş trendinin “yakında tekrar başlayacağını” söylüyor.

Düşük hacimli, yüzde 7.000 yükselmiş meme coin PONKE dikkat çekiyor

Bluntz, düşük hacimli ve Solana (SOL) blockchaini üzerine inşa edilmiş bir memecoin olan PONKE (PONKE) için de yükseliş beklediğini ifade etti. Analiste göre PONKE, yükselen bir kanaldan kırıldıktan sonra yükseliş yapısına işaret ediyor ve ardından yükselen kanalın üst sınırını bir destek seviyesine dönüştürdü. Yazılış tarihi itibariyle PONKE 0.681 dolardan işlem görüyor ve 3 Ocak’taki 0.00928 dolarlık dipten yaklaşık %7.238 oranında yükselmiş durumda.

Michael van de Poppe, altcoin OM için yorum yaptı

Kripto para piyasasını yakından takip eden bir başka analist ise son bir yılda muazzam kazançlar elde eden bir altcoin’in yükselişini sürdüreceğini düşünüyor. Kripto stratejisti Michaël van de Poppe, sosyal medya platformu X’deki 722.300 takipçisine, merkeziyetçi finans ekosistemi Mantra’nın (OM) yıl başından bu yana %2.800’lük şaşırtıcı kazançlar elde ettikten sonra yaptığı 500 milyon dolarlık RWA anlaşmasına da değiniyor. OM şu anda 1,29 dolardan işlem görüyor ve bu da günlük bazda küçük bir artış anlamına geliyor. Geçen yılın Ağustos ayında OM 0,018 dolardan işlem görüyordu.

Bitcoin’e gelince, van de Poppe, Bitcoin’in 60.000 dolar seviyesinin üzerinde kaldığı sürece büyümeye devam etmesi gerektiğini savunuyor. Analist, Bitcoin’in altın rekoru kırdığını, getirilerin düştüğünü ve Bitcoin’in yükselmesi için zaman meselesi olduğunu söylüyor. Van de Poppe, Bitcoin madencilerinin kapitülasyon oranı ve hashrate düşüşü gibi metrikleri inceliyor ve piyasa hakimiyeti en yüksek kripto varlığın bir sonraki yükselişinin onu altı basamaklı rakamlara taşıyacağına inanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir